Hola CarlesG:
Si no havía manifestat la meva opinió sobre la truita de patates és senzillament perque no n'he fet mai cap (i encara que no sigui de patates tampoc). Es més... sempre m'havía preguntat quin era l'element que feia que la patata i la ceba es cohesionessin. Ara gracies al Profeta ja ho sé...   és l'ou!!!!.
			
									
									
						

 Mireu les respostes son genials pero crec k el toc més bo en una truita de patates a part de ficar els ous etc....es deixar-la anar fent poc a poc...a foc lent..jejej
 Mireu les respostes son genials pero crec k el toc més bo en una truita de patates a part de ficar els ous etc....es deixar-la anar fent poc a poc...a foc lent..jejej   pero un toc important es ficar una miketona de carbassó aleshores ja és la bomba!Suau i esponjosa..proveu-ho i ja me direu com surt
 pero un toc important es ficar una miketona de carbassó aleshores ja és la bomba!Suau i esponjosa..proveu-ho i ja me direu com surt   
  
 

