carta als administradors i usuaris d'uns usuaris indignats

Qualsevol suggeriment que tinguessiu sobre ButiNET.
Base11
Contro
Contro
Entrades: 1
Membre des de: 28 gen. 2008, 14:24

carta als administradors i usuaris d'uns usuaris indignats

EntradaAutor: Base11 » 29 juny 2009, 19:10

Ja en som uns quants els jugadors que estem cremats, aburrits i escandalosament indignats pels tractes de molts altres jugadors al butinet.

Personalment he de dir que m'és molt difícil jugar per internet a aquest joc. A mi m'apassiona la butifarra i em diverteixo molt jugant amb altre gent i comentant la jugada i això que uns quants puguin fer i desfer a l'hora de fer a gent fora, seguint cap altra més critèri que el seu,
la veritat, no em sembla bé.

Jo tinc el punt vermell, si, és veritat. El meu pare sense saber de què anava la cosa em va agafar l'oridnador i em va demanar que li ensenyés a jugar. Ell sense cap mena de mala intensió perquè no sabia que jugava per internet, va començar (sense acabar) un parell de partides, i des d'aquell dia els tractes cap a mi han estat similars al que rebria un gos amb pollós a l'entrar en un hotel d'"alt standing".

Avui sense anar més lluny he entrat a una partida i el primer comentàri que he rebut després de saludar a la resta de jugadors ha estat:
-"Sería més profitós que no entressis aquí 038".

Com comprendreu el comentari m'ha fet força ràbia i l'he contestat de mala manera.

I quina ha estat la resposta d'aquest usuari (del quan no crec que valgui la pena esmentar-ne el nom)? M'ha kickejat. Directament. Sense resposta ni previ avís.

Així doncs, digueu-me. Com creieu que un usuari que té un punt vermell davant del nom per alguna causa qualsevol pot treure's mai aquest punt vermell? D'això se'n diu ETIQUETATGE i és una eina que forma part d'una educació més aviat Franquista, passada, desfaçada,...

Sé que aquesta carta pot servir per alguna cosa, perquè crec que aquí hi ha gent prou responsable i humana que ho pot fer possible. Només demanem que això es tingui en compte a l'hora d'atorgar aquests "punts" i a l'hora de jugar amb l'altra gent. De la mateixa manera que estem farts de veure gent que insulta i menysprea dins del joc, també ho estem de ser tractats com animals.

Gràcies per la vostra atenció.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1365
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

Re: carta als administradors i usuaris d'uns usuaris indigna

EntradaAutor: DeepButi » 29 juny 2009, 19:48

Base11 ha escrit:... va començar (sense acabar) un parell de partides, ...


Matemàtica elemental. Tal com diu la web http://www.butinet.cat/index.php?pagina ... ndonaments per tenir el punt vermell cal haver abandonat més del 35% de les partides. No un parell, no. Un 35%.

Exemple per qui no sàpiga matemàtiques ... si n'has començat 20 n'has d'haver plegat 7. Casi nà!

O sigui que Base11, permet-nos que no ens creguem res de res.

Vols treure't el punt vermell? Fàcil: no pleguis.

Perquè no copies aquí quantes n'has començat i quantes n'has acabat? Ho diu el servidor quan et conectes. Ràpidament et podem dir quantes n'hauras de fer sense plegar per ser groc.

Apa, tingueu manilles.

PS. No seràs el Base, oi? (Si és que sóc un optimista!) :evil:

rimbo
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 71
Membre des de: 15 nov. 2007, 19:31

EntradaAutor: rimbo » 29 juny 2009, 20:33

Salut a tothom!
Benvolgut Base11,

He llegit el teu escrit i d’una banda t’he de treure la raó: la teva indignació no té ni solta ni volta perquè quan un entra en una casa ha de saber les normes que hi regeixen. Les altes autoritats d’aquesta casa, recollint el clamor popular, van resoldre marcar la gent de colors segons el nivell d’obediència a les normes. El verd és el Cel i indica un seguiment abnegat de les normatives, el jugador verd és un jugador realment exemplar; el groc és el Purgatori, indica petits pecats perdonables en una temporadeta de fer bondat després d’una vida de disbauxes i desordre, el jugador groc és un jugador moralment dubtós i, oh Déu m’hagi perdonat!, el vermell va directament les calderes flamejants del Pere Botero amb sofriments i càstigs terribles i eterns, el jugador vermell és un marginat de la societat. En aquest sentit, doncs, crec que t’hauries d’haver llegit les normatives relatives al bon ús del joc.

Per altra banda, però, te l’he de donar. Ja vaig exposar en anteriors escrits que la marca de colorets era més una pràctica inquisitorial o nacionalsocialista que no pas una mesura d’ordre, tot i que els seus nombrosos defensors se senten cofois per uns resultats altament positius en l’abandonament de les partides.

Res, Base11, a creure o a caseta, tu mateix!

Apa, tingueu manilles, però deixeu-me’n alguna per a mi!
rimbo

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1365
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

Re: carta als administradors i usuaris d'uns usuaris indigna

EntradaAutor: DeepButi » 29 juny 2009, 20:40

Base11 ha escrit:Com comprendreu el comentari m'ha fet força ràbia i l'he contestat de mala manera.

I quina ha estat la resposta d'aquest usuari (del quan no crec que valgui la pena esmentar-ne el nom)? M'ha kickejat. Directament. Sense resposta ni previ avís.

Normal. Si "contestes de mala manera" es normal que et facin fora.

Al meu poble algú que plega a mitges sense cap raó d'una partida i deixa als altres tres penjats, no cal que ho faci un 35% de vegades. De fet només ho pot fer una perquè ningú més el deixarà seure a taula.

Sí, ja sé ... "es que jugaven fatal mentre que al poble sé amb qui jugo". Doncs sol·lució molt simple: crea tú les partides i tria amb qui vols jugar.

Que has de pagar per poder crear? Doncs sí, mira, coses que té la vida. No en coneixo gaires de coses bones que les regalin jo.

Apa, tingueu manilles.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2242
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 29 juny 2009, 22:13

Primer de tot, aquí no s'etiqueta ningú!!!, sinó que cadascú es guanya el color ell solet.
I no hi ha cap problema en passar de vermell a groc, i tot seguit a verd. Mes d'un usuari ho ha aconseguit, només cal jugar i acabar les partides.

--------

Per altre banda, els usuaris no poden kikejar, per ser exactes te fer fora jo desprès de que reportessin la teva frase (em permetràs que la fiqui aquí):
<base11> lo k valdria la pena es k em menjessis la polla 460

Crec que es motiu suficient.

--------

Sobre la sala general, estem d'acord que ara mateix es "la selva" .... però es una selva que han cultivat els propis usuaris. Malgrat això, intentarem que millori, però per això, fa falta l'ajuda de tothom.

Adéu !

rimbo
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 71
Membre des de: 15 nov. 2007, 19:31

EntradaAutor: rimbo » 30 juny 2009, 13:09

Benvolgut Carles,

Em sembla obvi que aquí s'etiqueta tothom, o bé les coloraines ens vénen donades per inspiració divina? He manifestat moltes vegades que no hi estic gens d'acord, però no per això vull dir que estigui d'acord amb actituds incíviques. Senzillament, crec que no calen coloraines i més ara que juguem pagant: l'empresa dóna de baixa l'infractor i ja està. De la mateixa manera que si no pago el corrent elèctric o en faig un mal ús me'l tallaran, però no em posaran una marca per tal que la gent del carrer sàpiga que no l'he pagat o que l'he usat de forma inadequada, aquí, crec, hauria de ser igual. Però, sisplau, Carles, no ens diguis que aquí no s'etiqueta ningú...

Apa, salut i empenta!
rimbo

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1365
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 30 juny 2009, 13:44

rimbo,
permetem discrepar. Aquí s'autoetiqueta. I la diferència amb el rebut del llum és abismal. Que un pagui o no el seu rebut és una qüestió que a mi no m'afecta. Però que un plegui de les partides m'afecta i molt quan me'l trobo a una taula.

Insisteixo: a cap taula real deixarien jugar algú que plega sense explicacions. Aquí la gent s'ho permet amparant-se en l'anonimat. Per tant em sembla extraordinàriament útil que els demés poguem tenir una petita orientació del comportament dels companys de taula.

Etiquetar-ho d'inquisitorial i/o nacionalsocialista em sembla una comparació que probablement et queda molt mono, però absolutament incorrecte.

La Inquisició matava, torturava, mentia ... sense cap necessitat d'adeqüació a la realitat i en nom de la religió. Aquí no es diu cap mentida ni es força ningú a res: tothom té el color que vol tenir.

El nacionalsocialisme, entre altres coses, perseguia, torturava, matava ... en nom de una certa puresa racial. Aquí només s'informa d'un fet molt concret: quin percentatge d'abandonaments tens. Comportament directament relacionat amb el joc, amb el què ens ocupa, sense judicis relatius a altres qüestions.

Que la gent no vol jugar amb persones abandonadores? Normal! Això és nacionalsocialisme????? Jo d'això en dic ser sensat. A cap taula física ho faries ... i aquí hem de ser més puristes que ningú i no saber-ho? Vinga home!
O em diràs que si al teu poble se sap que hi ha algú que insulta, plega, etc , pel sol fet de saber-ho els teus veïns son tots inquisitorials i nacionalsocialistes?

Crec que deixar anar adjectius com aquests amb l'alegria que ho fas és francament incorrecte.

Tingueu manilles.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2242
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 30 juny 2009, 14:52

Poc em queda a afegir al que ha dit el DeepButi. No s'han de treure les coses de lloc.

rimbo ha escrit:Senzillament, crec que no calen coloraines i més ara que juguem pagant: l'empresa dóna de baixa l'infractor i ja està


Només afegiré, que ara mateix i que jo sàpiga, no hi ha cap vermell que hagi pagat, per tant no es un tema de diners com tu indiques.

Tu proposes que si algú abandona el donem de baixa ... això ho trobo MOLT pitjor que ficar colors.

----------

Per acabar, si vols ficar exemples o comparacions, que siguin una mica mes ajustats a la realitat.

Un exemple podria ser les targetes dels partits de futbol. Quan algú comet una infracció, se li ensenya la tarjeta groga, i es fa públicament. Si en comet dos, targeta vermella.

Al ButiNET, no s'expulsa, però si acabes partides, pots passar a groc i desprès a verd sense masses problemes.


Com diu el DeepButi, jo (i molta gent) volem saber contra qui juguem, i si acabarem la partida o no. I com que es impossible recordar de forma fiable qui abandona i qui no (amb mes de 3000 nicks actius), ho fa el sistema automàticament.
Per exemple, un dels que mes abandona te la riolera de:
Partides acabades: 427
Partides no acabades: 1420
Un rati d'acabades del 30.05% !!!!!!!!

No hauria de ser vermell .... hauria de ser negre :-p

Adéu !

rimbo
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 71
Membre des de: 15 nov. 2007, 19:31

EntradaAutor: rimbo » 30 juny 2009, 18:40

Salut a tothom!

Trobo, benvolgut Carles, que des que t'has convertit en empresari et prens les coses molt a pit. Dius que no s'etiqueta ningú... suposo que has confós un temps verbal en present per un altre en passat. Abans dels semaforets és ben cert que no s'etiquetava ningú. Des que hi són, els seus colors classifiquen (etiqueten) els usuaris, siguin de pagament o no, en, com a mínim, tres categories:

Verds: bons minyons i bones noies (el sentit de bones minyones és un altre)
Grocs: trapelles i gent de vida dubtosa, en tot cas redimibles a la causa.
Vermells (rojos!): Gent irrecuperable, veritables empestats abocats als focs infernals.

Hi veus poques etiquetes? Coi, jo com a mínim n'hi veig 3! Esclar, donar de baixa com a usuari pot ser igual a donar de baixa com a client... i això potser no interessa.

Apa, que no sigui res, només suggerir distintes tonalitats en els colors per tal d'etiquetar menys la gent, o sigui un verd que es vagi engroguint i un groc que es vagi envermellint o a l'inrevés: quedaria bé! Així es podria veure la tendència cap al cel o cap a l'infern dels soferts usuaris.

Vinga, estiguem bons!
rimbo

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2242
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 30 juny 2009, 20:14

Doncs no, no es així. Tret dels manuals de la web:

Imatge Quan ha jugat menys de 10 partides, per tant no es té prou informació per saber si s'acaben les partides o no.
Imatge El % de partides no acabades sobre les acabades és més petit que el 15%.
Imatge El % de partides no acabades sobre les acabades està entre el 15% i el 35%.
Imatge El % de partides no acabades sobre les acabades és més gran del 35%.


Pel que fa al verb etiquetar ... tu el fas servir d'una forma pejorativa. Per això dic que no s'etiqueta la gent respecte al TEU punt de vista.

Per mi, es el ratio (divisió) entre les partides acabades i les no acabades. Que ho vols definir com etiquetar, em sembla molt bé i ets lliure, però no em sembla tant bé que ho comparis gratuïtament amb el nazisme o la inquisició.

Adéu !

rimbo
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 71
Membre des de: 15 nov. 2007, 19:31

EntradaAutor: rimbo » 30 juny 2009, 20:55

Salut a tothom!

Doncs d'acord, no s'etiqueta segons els MEU punt de vista, sinó sota el TEU punt de vista, però al cap i a la fi S'ETIQUETA, sigui de forma pejorativa o d'una altra manera. I si fas una repassadeta a la història de la humanitat veuràs qui etiqueta o qui marca per fer veure un suposat defecte, una suposada raça malèfica o una malaltia contagiosa.

Res més, per a mi és un tema esgotat. La teva opinió, que coincideix amb un nombre elevadíssim dels usuaris del ButiNET, és tan respectable com la meva, compartida -suposo- per una ínfima part d'ells. No per això em vull ni em puc estar de dir el que penso, per moltes estadístiques que esgrimeixis, i per molta mesura matemàtica que vulguis posar al comportament ètic dels usuaris o dels clients.

Apa, que vagi bé!
rimbo

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2242
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 30 juny 2009, 22:05

No crec que sigui el lloc de discutir sobre l'etiquetatge dins de l'historia de la humanitat, segurament tu podries presentar uns quants exemples diabòlics, i jo te podria ficar uns quants mes exemples d'etiquetatge útil.

Però com tu dius, una majoria dels usuaris del ButiNET comparteix la utilitat dels colors segons partides acabades, per tant es ÚTIL.

I torno a repetir, que no es mesura el comportament ètic, sinó si algú acaba les partides o no.

Per primera vegada estic d'acord amb tu amb quelcom: que el tema està esgotat.

Adéu !

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 30 juny 2009, 23:06

Si sé que fent determinades coses en passen d’altres i a pesar de tot les faig, m’etiqueto?
Si no les faig, m’etiqueto?

Si faig l’examen de selectivitat i trec un 0 m’etiqueto?
Si trec un 10 m’etiqueto?

Si tinc tots els punts del carnet de conduir m’etiqueto?
Si no en tinc cap m’etiqueto?

Si poso un ruc català al meu cotxe m’etiqueto com a ruc o com català?
Si no el poso soc menys ruc o menys català?

Si penso com tu m’etiqueto?
Si no hi penso m’etiqueto?

Si penso que els colors son:
“Verd: Fa referència a la naturalesa, la fertilitat, la simpatia y la adaptabilitat, es el color de les sensacions i de les percepcions.
Groc: Es el color que simbolitza al Sol, el or, la generositat i la llum, relacionant-se directament amb el intel·lecte.
Vermell: Es el color de la energia, la activitat, la guerra, la sang, el foc la passió, traduint-se en el color del sentiment.”

http://www.elblocdelamediterrania.blogs ... mtica.html
I si no ho penso, m’etiqueto?

En fi
“Si hi ha quelcom que he après, es que la pietat es més intel·ligent que el odi, que la misericòrdia es preferible encara a la justícia mateixa, que si un va por el mon amb mirada amistosa, un fa bons amics.”
Philip Gibbs

rimbo
St. Vicenç
St. Vicenç
Entrades: 71
Membre des de: 15 nov. 2007, 19:31

EntradaAutor: rimbo » 01 jul. 2009, 11:58

Salut a tothom!

Recoi, a veure qui diu la darrera! Ningú discuteix la seva utilitat: els nazis marcaven amb una estrella de David els jueus, ja ho crec que els era útil per a identificar-los! Ser útil és el mateix que ser ètic?

Ja només faltaven les encertadíssimes reflexions de mossèn (en el sentit de senyor meu i no pas de capellà -suposo-) QjQ. Us han faltat, benvolgut QjQ (en plural ja que us tracto de vós), però, algunes cites al peu de la lletra d'algun diccionari, llàstima! En aquest cas necessiteu millorar... esperarem (esperaré solet?) amb anhel les vostres sàvies i documentades paraules.

Tot manifestant la meva joia per haver suscitat l'atenció dels alts dignataris de l'empresa, espero amb delit les rèpliques de la seva àmplia camarilla.

Sigueu bons minyons i bones noies, que sinó... pam pam al culet i semaforet vermellet.

Adéu! (com diuen)
rimbo

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 01 jul. 2009, 13:00

"Please accept my resignation. I don't care to belong to any club that will have me as a member."
Quotation of Groucho Marx

V.O.
Oi que no fan falta els subtitols?


Torna a “Modificacions, Suggeriments”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 12 visitants

cron