Pàgina 1 de 1

Per saber el ranking abans d'entrar a una partida

Publicat: 31 gen. 2010, 18:26
Autor: peach
Com ja s'ha parlat, en partida de ranking no es pot saber el ranking dels jugadors fins q no son tots quatre dins de la partida, pregunto: seria posible saber el ranking dels jugadors q ho han activat fent clic amb el botó dret del ratolí sobre el nom del nick al xat? Gràcies.

Re: Per saber el ranking abans d'entrar a una partida

Publicat: 31 gen. 2010, 18:58
Autor: DeepButi
peach ha escrit:Com ja s'ha parlat, en partida de ranking no es pot saber el ranking dels jugadors fins q no son tots quatre dins de la partida, pregunto: seria posible saber el ranking dels jugadors q ho han activat fent clic amb el botó dret del ratolí sobre el nom del nick al xat? Gràcies.

I perquè haver de fer clic? Que surti sempre al costat del nom i llestos. Total, és públic i es pot consultar sempre a la web, per tant no hi veig problema.

Publicat: 31 gen. 2010, 19:26
Autor: peach
quin problema? jo dono una opinió, tu dones altre.

Lo del botó dret no és pas per amagar res es per questió d'estética i funcionalitat i sempre q algú faci clic a ELO sobre un nick es veria (fins i tot si fan clic els q no tenen activat el ELO), a més a més fent-ho així no treuria lloc a on ja hi ha la figura de color, el nick i l'espai per l'estat i el llistat de nicks estaria molt més maco i homogeni.

PS: Segur q se m'ocurreix alguna cose més...[/b]

Re: Per saber el ranking abans d'entrar a una partida

Publicat: 31 gen. 2010, 20:26
Autor: Angeles
DeepButi ha escrit:Que surti sempre al costat del nom i llestos.
Totalment d'acord. Com diu Deep és informació pública i donaria molta informació alhora d'entrar o crear partides. Com diu ell aquest fet no suposaria cap problema per ningú veure el seu ELo al costat del seu nom.