Sobre Butinet 3.0

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Osti_tu
Contro
Contro
Entrades: 20
Membre des de: 29 ago. 2006, 20:08

Sobre Butinet 3.0

EntradaAutor: Osti_tu » 24 ago. 2008, 12:53

Bones,

Puc dir que no m'agrada gens el butinet 3.0 o seguint la política autoritatista i reprimidora del Mr.Carles mouras el missatge a la paperera?
He vist bastants missatges per aquí parlant de llibertat i jo flipo, per què si algo no te el butinet es justament llibertat.

M'indigna que les primeres "millores" del butinet siguin dirigides al cástig i a afavorir els xivatos. Parlo evidentment del ránquing d'abandonaments i del copy&paste de converses per reportar malparlats al Jefe Carles.
Enlloc de primar als bons jugadors i de fomentar la competició sana amb un rànquing de partides guanyades, s'ha prioritzat el cástig als jugadors que abandonen. Lamentable.
Si ja haguéssis fet el ránquing de bons jugadors enlloc del dels dolents haguéssis aconseguit el mateix o millor efecte.
Però ja fa temps que vaig veure el teu estil dictatorial. Lamentable i patétic.

Una altra cagada: no es pot posar nom a les partides! totes es diuen iguals i no saps quina es quina. Fatal.

Més cagades: què és això d'anar passant el creador de la partida d'un participant a un altre? Què és això de tornar a crear la partida un cop acabada? és un caos i un lio. Fatal.

Cagada rera cagada: què dimonis has fet amb el tamany de les cartes? a cada partida nova les cartes són més grans de lo normal i es veuen malament, a cada partida nova he de clicar el botó del 100% per tenir les cartes normals. Fatal.

No he acabat: per què quan crees una partida nova i canvies a obligada i a 51 punts, a la pròxima que crees està a obligada... i a 101 punts! O es guarda tot o no es guarda res, però guardar unes propietats si i unes altres no és una cagada.

Això sense comptar amb les actualitzacions obligades i sense possibilitat de decidir que ja fa temps que uses. Qui et penses que ets tu per instalar per pebrots programari nou als ordenadores sense ni tan sols demanar permís? Un poquito de por favor xec, educació!
A més, probablement sigui una pràctica il·legal, que ho sàpigues.

Ala, a cagar!

peach
Barretina
Barretina
Entrades: 381
Membre des de: 27 juny 2004, 21:12

EntradaAutor: peach » 24 ago. 2008, 17:40

Sí q ha de ser dur veure't obligat a entrar a jugar a un lloc per internet (sense pagar res) per patir tant. Mira, vas a Inicio-Panel de Control, eliminar programas, esborras el butinet i... voilà! fora problemes...

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 24 ago. 2008, 18:05

El butinet no te altre forma de borrar-lo que anant a la carpeta d’arxius on es va instal•lar i eliminar-la sencera.

Si necessites mes instruccions de com fer-ho osti_tu no dubtis en demanar-ho.

Sense enviar a ningú a cagar clar.

Osti_tu
Contro
Contro
Entrades: 20
Membre des de: 29 ago. 2006, 20:08

EntradaAutor: Osti_tu » 24 ago. 2008, 19:24

La idea no es deixar de jugar, sino de poder-ho fe en millors condicions.

El butinet es gratis, si. L'openarena també ho és i mira el resultat: http://openarena.ws/media.html , per posar només un exemple, n'hi han milers més. I que te a veure?

kukot
Contro
Contro
Entrades: 12
Membre des de: 04 des. 2007, 12:25

EntradaAutor: kukot » 24 ago. 2008, 22:29

Potser no calia ser tan dur, peró te rao amb els petits detalls.

Pel que fa referencia al tamany de les cartes te rao, és un rollo haber de apretar el 100% perque les cartes es vegin bé.

També te rao amb la creació de partides, seria millor poder-hi posar nom i et quedés la opció de partida que més t'agrada (lliure/Obligada, 101/51)

Per el meu gust la millor millora és el fet de que tothom pot crear i no es nesessari obrir ports!

Gracies!

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 24 ago. 2008, 23:04

En català col•loquial, l’expressió , molt nostrada, de “a cagar” pot tenir diferents significats, però entre ells esta el “Aneu a fer punyetes”, “Aneu-vos-en a la merda”, etc etc.

Qualsevol d’ells significa, al meu entendre, marxar de mal grat i que els que es quedin, es quedin en companyia d’olors molt definides. Es per això que veient aquesta necessitat i comprensius com som, li donéssim ajuda per fer-ho de la millor manera possible.

Per lo demés tota crítica constructiva o destructiva mai ha estat esborrada d’aquest xat si s’ha fet amb educació i respecte.

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

Re: Sobre Butinet 3.0

EntradaAutor: Angeles » 25 ago. 2008, 01:25

Osti_tu ha escrit:Bones,

Puc dir que no m'agrada gens el butinet 3.0 o seguint la política autoritatista i reprimidora del Mr.Carles ....


És molt lamentable llegir post com aquest. No solament perquè són comentaris totalment injustos cap a una persona que una vegada feta la presentació del nou butinet ha anat obrint post per a recollir noves propostes de la gent, ha anat fent millores representades en noves versions, ha escoltat (a vegades amb una calma i paciència admirables) en el xat general a la gent, els seus dubtes i s'ha compromès que de mica en mica anirà fent realitat aquestes propostes.

S'han creat dues sales a petició de la gent ( i jo penso que contra el seu propi desig) com són la de principiants i la d'experts......... entre altres moltes coses.

Osti_tu ha escrit:M'indigna que les primeres "millores" del butinet siguin dirigides al cástig i a afavorir els xivatos.

El control dels abandonaments no el veig com a càstig als jugadors que abandonen sinó com avís al que no ho fem. Jo vull el dret (i amb el nou butinet el tinc) de saber qui té el mal costum d'abandonar i decidir lliurement si el vull o no a les meves partides. Em sento, per tant, premiada amb aquest canvi.

Osti_tu ha escrit:Si ja haguéssis fet el ránquing de bons jugadors enlloc del dels dolents haguéssis aconseguit el mateix o millor efecte.


Estàs molt mal informat perquè això és una futura millora. Les coses no es poden fer totes de cop no creus?

Osti_tu ha escrit:Una altra cagada: no es pot posar nom a les partides! totes es diuen iguals i no saps quina es quina. Fatal.

Altre cop mal informat. Carles ha repetit mil vegades que això es farà. Temps al temps.

De fet no sé perquè em molesto. Aquest to insultant del teu escrit (molt diferent al to de Kukot, molt més constructiu) seria candidat a rebre una ignorància absoluta. Però em sap greu que pugui haver gent tant desagraïda que ho vegi tot de manera tan negativa.

Si vols esperar les millores, esperes i gaudim tots de les noves millores i sinó ..... mira la resposta de peach i segueix pas a pas el que diu.
Carles, gràcies per tot i endavant.

Milena
Recontro
Recontro
Entrades: 50
Membre des de: 23 maig 2007, 15:45

Una qüestió d'estil

EntradaAutor: Milena » 25 ago. 2008, 10:59

Bé... penso que l'escrit d'osti-tu, si bé en un to irritat i per tant poc diplomàtic (fet aquest que ha aixecat tantes respostes grupals de defensa ultrada , típica del butinet, per altra part); malgrat el to(com deia), osti-tu l'encerta en un seguit d'observacions lúcides, si bé mal expressades. :D De fet, hi ha respostes a osti-tu, en les quals observo la mala bava si bé dissimulada per una expressió més delicada, i també emprada en la grupalitat que les protegeix. En definitiva, una qüestió d'estil. :idea:

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 25 ago. 2008, 11:06

Ara se'n diu estil de la manca d'educació?

Milena
Recontro
Recontro
Entrades: 50
Membre des de: 23 maig 2007, 15:45

EntradaAutor: Milena » 25 ago. 2008, 12:29

QjQ ha escrit:Ara se'n diu estil de la manca d'edestil

estil

2 1 m. [LC] [FLL] Manera d’expressar el pensament en el llenguatge oral o en l’escrit. L’estil d’un escriptor. La teoria clàssica dels tres estils: baix, mitjà i elevat.
ucació?

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 25 ago. 2008, 13:09

Milena , editel i posa correctament el que jo dic i el que dius tu per separat
Gràcies

peach
Barretina
Barretina
Entrades: 381
Membre des de: 27 juny 2004, 21:12

EntradaAutor: peach » 25 ago. 2008, 14:43

mala bava? grupalitat? defensa????? Mala educació pura i dura a l'hora d'escriure un post. Parli del q parli, digui el q digui. Un post plé d'agressivitat. (es pot arrivar a un bar dient: "em posaria un d'aigua si us plau?" o... "¡tu, imbécil, ja tardes en portar-me aigua, joder!" ... (en fi... ja sé q és com demanar-li a un daltònic q diferencie el verd del vermell...)

lallunabruna
Contro
Contro
Entrades: 10
Membre des de: 02 juny 2007, 23:36

En resposta a Osti_tu

EntradaAutor: lallunabruna » 25 ago. 2008, 15:47

Evidentment que tothom ha de poder donar la seva opinió, però sempre des del respecte i de l'educació, cosa que en algunes parts del post del Osti_tu no passa.
De vegades ens atorguem tots els drets sobre totes les coses, sense pensar en que nosaltres només sóm uns usuaris que gaudim de la feina que han fet els altres. Feina que no reporta beneficis econòmics, feina moltes vegades desagraida i per sort, d'altres vegades agraida per altres persones.
Crec que suggerir canvis pot ser interessant, exigir-los no ho és, al menys al meu entendre...
Només un suggeriment per l'Osti_tu, si no estàs còmode jugant al butinet en la seva versió actual o en les futures que puguin venir, sempre tens la possibilitat de crear un nou programari tu mateix i un nou web on jugar a la butifarra...
Jo em sento molt còmode en aquesta versió i no dubto que em sentiré igual de còmode en altres versions posteriors... Entre d'altres coses perquè em permeten jugar a la butifarra quan en tinc ganes... cosa que abans no podia fer.
Gràcies Carles per la feina que fas.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 25 ago. 2008, 17:01

Hipòtesi: qui vol aconseguir alguna cosa utilitza els mitjans que considera adequats pel seu objectiu.

Antitesi: engegar "a cagar" a qui t'ha de proporcionar alguna cosa sense cap tipus de contraprestació (per poc temps!) no sembla un mitjà gaire adequat per aconseguir-la.

Síntesi: a l'osti_tu li importa un bledo el què es faci amb el ButiNET i, encara diria més, li importen dos bledos les respostes al seu post.

Gràcies al més pur i simple dels anàlisi podem per tant concloure que les respostes a aquest post són, inclosa la meva, absolutament inútils.

qed

Deep - incontinent verbal as usual.

Milena
Recontro
Recontro
Entrades: 50
Membre des de: 23 maig 2007, 15:45

EntradaAutor: Milena » 25 ago. 2008, 17:13

osti tu osti tu... com estan els ànims... Veient això s'entén la política...Bon rotllo gent!!! Salut! :wink:


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 49 visitants