Butijocs SL

Temes que fa més de dos mesos que no tenen activitat.
Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 15 set. 2008, 01:51

Abril74, t'oblides d'una cosa: el ButiNET apart de ser una gran comunitat, és el meu fill.

Lo que dius d'una entitat social es molt maco, però te un problema molt gros: i es que un cop creada aquesta entitat social, jo en perdria el control, seria com donar el teu fill a serveis socials i que en fessin el que volguessin.
Al principi tot seria molt maco, però podria passar si hi ha un grup de socis enfadats i revolucionaris (com hi son ara i hi han estat sempre), podrien agafar i ficar una junta nova, i fer fora als administradors actuals (o sigui a mi), i quedar-me sense el meu fill, el ButiNET. O sento però no !!

Per que no existeix (que jo sàpiga) una entitat social que digui: "i el Carles en serà el amo" .... i si existís, si fa no fa seria el mateix que una SL.


No conec massa el mon de les cooperatives, però dedueixo que un dia un grup de persones decideixen començar el projecte i creen la cooperativa, des de 0. Això no es aplicable al ButiNET, per que jo aportaria 7 anys de feina a la cooperativa, i al final tindria un vot, el mateix que tindria qualsevol soci.

L'única opció seria crear una cooperativa i jo vendre el ButiNET a la cooperativa creada (i no seria barat). Un cop fet, que la cooperativa s'espaviles per fer-lo créixer .... i deixem dubtat que servís de res, quan no som capaços ni de ficar-nos d'acord amb coses simples com ara unes normes de campionat.

En resum, que el que proposes no es viable.


I en el fons, durant aquest 7 anys, el ButiNET s'ha portat com una empresa: jo era el Directiu Executiu Únic, treballador, administrador, contable, servei tècnic, etc .... evidentment sense cap sou. Jo era qui prenia les decisions, qui treballava, etc. Malgrat tot, SEMPRE s'ha escoltat i tingut en compte les opinions dels usuaris del ButiNET.

Per tant, si abans ja es tenia en compte els usuaris, ara que és una empresa i que els usuaris paguen una quota, encara se'ls escoltarà mes que abans, si es que això és possible.

Però amb una diferencia, ara jo tinc un sou, i em puc dedicar sense remordiments totes les hores necessàries al dia a fer créixer el ButiNET. Per exemple, aquest 11 de setembre dec ser de les poques persones a Catalunya que ha treballat. I avui diumenge, mes del mateix, malgrat estar amb grip i febre.



Per acabar, m'hagués encantat trobar una forma diferent de fer créixer el ButiNET, de fet, fa mooolt de temps que es busca. Per desgràcia, no s'ha trobat res. S'ha buscat propaganda, sponsors, subvencions, mirat de crear una associació (descartat pel que explico a dalt), etc etc.

I prendre la decisió no ha estat gens fàcil ... passat per la web i llegeix la carta que vaig escriure.

En resum, deixeu de buscar conspiracions estranyes, per que tot és molt mes simple.

Adéu !

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 15 set. 2008, 14:38

Ostres, ostres!!!! Abril74

Hem recordes el que deia un entrenador holandes del Barça: Siemprrrrrrre nagativoooooo.... nunca positvoooooo!!!!!.

Tan difícil es entendre que desprès de mes de 7 anys de fer el "primo", una persona jove intenti crear una empresa, que reculli una part de les mils d'hores que a dedicat al ButiNET, com qualsevol professional fa amb els seus estudis i les hores de pràctiques?

Tan difícil es entendre que a l'hora de crear aquesta empresa, busqui el suport d'una persona de la qual segur que se'n refia?

Tan difícil es entendre que en Carles hagi decidit viure en parella i que per fer-ho possible, una de les moltes coses que fan falta son diners?

Tan difícil es entendre que si busca una feina fora del ButiNET, a part de creure que no seria igual de feliç, no podria dedicar el temps necessari al ButiNET?

Tan difícil es entendre que NO TENIM CAP DRET a criticar la decisió d'una persona que porta mes de set anys donant tot..... a canvi de res?

Mira noi, si et sembla que val la pena arriscar uns euros per veure si et compensa o no el nou ButiJocs o fas.... i si no es així, viu i deixa viure!!!!

mafalda
Botifarra
Botifarra
Entrades: 140
Membre des de: 22 set. 2002, 21:21

EntradaAutor: mafalda » 15 set. 2008, 18:55

Potser hauriem de començar per reconeixer el absolut dret que te el Carles de fer el que vulgui amb la seva "criatura" i demostrar agreiment per els 7 anys de diversió, d'amics, d'enemics (com diu el qq), de trobades i de obrir un món a molta gent fins llavors totalment desconegut.
Desde el respecte als "critics" afirmo que jo no em veuria amb cor de questionar una decisió que ha pres una persona que porta 7 anys donant tot aixo gratuitament, amb una feina considerable i evidentment no agreida.
Jo tambe soc dels veterans, em penso que Butinet tenia uns 3 mesos quan vaig entrar per primera vegada quan erem poquets i semblavem una familia. Per tot aixó Carles, personalment et vull donar les gràcies i reconeixer publicament que estic totalment d'acord amb lo que has fet l'unic que trobo es que has trigat molt a fer.ho :P
petons, Marian

1717
Barretina
Barretina
Entrades: 191
Membre des de: 29 oct. 2005, 17:59

EntradaAutor: 1717 » 15 set. 2008, 19:09

Absolutament d'acord amb tu Mafalda, i crec que també tindriem que agrair la tasca que tots/es les @ heu fet desinteresadament, i com no, al QjQ i al Deep.

Gracies

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 15 set. 2008, 19:28

1717 ha escrit:... agrair la tasca que tots/es les @ heu fet desinteresadament, i com no, al QjQ i al Deep.

Ah no! Ni parlar-ne, jo de desinteressat res: No perdo l'esperança que els robots guanyin algún dia un pernil en un campionat ... i aquell dia serà festa grossa!

:twisted: :roll: :twisted: :roll: :twisted:

Milena
Recontro
Recontro
Entrades: 50
Membre des de: 23 maig 2007, 15:45

EntradaAutor: Milena » 15 set. 2008, 21:46

1717 ha escrit:Absolutament d'acord amb tu Mafalda, i crec que també tindriem que agrair la tasca que tots/es les @ heu fet desinteresadament, i com no, al QjQ i al Deep.

Gracies
Completament d'acord 1717, aquesta taca no té comparació i es mereixerien un monument commemoratiu a la plaça major dels respectius pobles. :lol:

peach
Barretina
Barretina
Entrades: 381
Membre des de: 27 juny 2004, 21:12

EntradaAutor: peach » 16 set. 2008, 01:45

aissss síiiiiiii, quina ilu... la meva si us plau a la 5ª Avenida de Miramar en La Habana eh!


PS: (i és tasca no pas "taca")



Milena
Recontro
Recontro
Entrades: 50
Membre des de: 23 maig 2007, 15:45

EntradaAutor: Milena » 16 set. 2008, 09:11

peach ha escrit:aissss síiiiiiii, quina ilu... la meva si us plau a la 5ª Avenida de Miramar en La Habana eh!


PS: (i és tasca no pas "taca")


Oti peach te creia més llarga... vaig escriure taca a posta!! :lol: Doncs la teva a l'Havana noia!!! :o

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 16 set. 2008, 09:23

Aleshores es un insult i una falta de respecta ..... t'has guanyat un ban temporal dels fòrums.

Adéu !

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

EntradaAutor: blues » 19 set. 2008, 20:06

DeepButi ha escrit:...No perdo l'esperança que els robots guanyin algún dia un pernil en un campionat ... i aquell dia serà festa grossa!


Mentre juguin com ho fan el pernil l'hauràs d'anar comprant, xatu :) jejejejjeje.

Josep Maria

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 19 set. 2008, 20:14

Tu creus que si compro jo un pernil i els hi dono als organitzadors posaran els robots al podi? Ostres! és una gran idea :roll: :wink:.

PS. Els que jo tinc juguen millor que els teus ... elis elis.

blues
Botifarra
Botifarra
Entrades: 115
Membre des de: 18 set. 2002, 15:57

EntradaAutor: blues » 19 set. 2008, 20:18

DeepButi ha escrit:PS. Els que jo tinc juguen millor que els teus ... elis elis.

Me tenen sense poder jugar snifff snifff els MACs estem oblidats i repudiats pel món butifarril senser... (clar que per valtros és una sort que no hi sigui :)9) La meva venjança serà terrible!


Torna a “Relíquies”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 36 visitants