Entrada porta principal o porta de servei?

Qualsevol suggeriment que tinguessiu sobre ButiNET.
Miquelus
Recontro
Recontro
Entrades: 41
Membre des de: 29 oct. 2005, 18:02

EntradaAutor: Miquelus » 10 gen. 2009, 02:57

Hola a tots,

Si se' permet la meva intervenció, voldria fer un parell de consideracions.

Sembla que hi ha un cert consens en que cal millorar el Butinet actual per aconseguir una major participació, tal com ha expressat l'Angeles.

També sembla raonable, com diu el Carles, que a un projecte nou com és l'actual Butinet, encara no se li pot fer una valoració definitiva dels seus resultats, i menys titllar-lo de malat. Està clar que és susceptible de millora com tot i tothom.

Particularment, em preocupa relativament poc el tema dels nicks i dels abandonaments, etc. Crec que no és prioritari, ara mateix.

Es poden estudiar moltes formes de promoció del Butinet. Una, seria donar un temps gratuit a tothom. Per exemple, una hora al mes. I després, facilitar la recompra de periodes de temps, mitjançant SMS. El mòbil és un mitjà que tothom té mot a la mà. Es podria comprar temps fins i tot enmig d'una partida sense distreure's massa...En fi, tampoc és res que jo hagi inventat, hi han webs que utilitzen sistemes com el que he dit.

Que no pari el debat,
Salut,

josep1945
Barretina
Barretina
Entrades: 872
Membre des de: 06 oct. 2005, 17:54

EntradaAutor: josep1945 » 10 gen. 2009, 17:01

Bones.

Efectivament Angeles, les meves propostes no donen solució a que els nouvinguts coneguin bé el Butinet, però es que la meva intenció era intentar deixar clar que el control de nicks no es podia fer via IP ni via PC i, en paral•lel, aportar alguna manera de fer-ho.

L’alternativa del SMS sembla vàlida sempre que el seu “rendiment empresarial” sigui positiu (es a dir, un usuari podria “comprar” dies d’us del Butinet d’abonament mitjançant l’enviament d’un SMS, però desconec el cost que pugui tenir per la pròpia empresa) i, en el fons, no deixa de ser una despesa inicial pel usuari.

Seguint aquesta via, es podria fer que el registre de nicks dels “no abonats” s’hagués de fer via SMS, el que els hi donaria un, dos o tres dies gratuïts en el Butinet i, per tant, pel cost d’un SMS podrien conèixer les prestacions del joc.

Amb això, ja no caldria realitzar cap control de nicks, però clar, depèn de la gestió administrativa que comporti i, bàsicament, de si el cost empresarial ho pot fer rendible.

Finalment, recordem que els abonats disposem d’invitacions per poder repartir lliurement entre els no abonats. Personalment m’agradaria més que no fos una invitació d’una setmana i sí 3 d’un parell de dies cadascuna, però es el que ens han regalat i per tant, procurem que donin el seu fruit.

Salutacions,

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 10 gen. 2009, 17:12

Que no home que us compliqueu massa la vida.

1. Es donen de baixa tots els nicks no abonats amb 0 partides (si no es volen donar de baixa per allò de mantenir els 37,000 nicks, simplement es deshabiliten). Cost de desenvolupament: francament baix, m'atreveixo a avaluar la feina (per alguna cosa he treballat d'infumàtic més de 30 anys) en un parell d'hores.

2. Es donen de baixa/deshabiliten tots els nicks no abonats amb més de 100 partides, temps més que suficient per haver avaluat com és el ButiNET. Cost de desenvolupament: ídem.

3. Per donar d'alta/activar un nick, cal donar el numero de mòbil, i el ButiNET envia un SMS amb el codi d'activació. Cost per l'usuari: 0€, cost pel ButiNET ... doncs no sé a quant està el SMS; però vaja, diria que assumible. Cost de desenvolupament ... es pot fer inicialment manual, perquè contractar un servei d'enviament automàtic d'SMS és més car i complexe.

4. Només s'envien 2 codis d'activació de nicks sense quota a cada número de mòbil. Cost de desenvolupament: igualment baix. Va diguem que 1d sencer.

I s'han acabat el 90% dels problemes.

Que queda algún espavilat que té accés a molt mòbils? Sí, segur, però vaja ...
Que algú no té mòbil? També ... en aquest cas que parli amb algún amic, utilitzi l'ajuda on-line del ButiNET, etc ...

I segurament casos raros, però insisteixo, acabes de cop amb el 90% dels problemes.

I sí, la valoració pot ser superior, és igual, poseu-li 7d de feina (una animalada), segueix sent molt baix.

Torno a insistir: només cal voler-ho fer.

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 10 gen. 2009, 19:01

Deep, Oi que algú et va dir que es volia ferrrrrrrrrrrrrrrrrr

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

EntradaAutor: Angeles » 10 gen. 2009, 21:57

Seguint una mica la línea de Josep1945.

Per a què la gent pugui conèixer butinet imaginem que a més a més de la quota que dóna accés a butinet és pogués també contractar part de temps enviant un SMS (cost per l'usuari)

..... Si vols provar Butinet envia un SMS al 000 amb la paraula BUTINET espai seguit del teu nick i podràs provar-lo durant 2 dies.

I perquè no promocionar també els campionats on line?.

..... Si vols participar en el pròxim campionat on line envia un SMS al 000 amb la paraula CAMPI espai seguit del teu nick i podràs participar.

Aquí, com diu Josep1945 no importaria massa la duplicitats de nick perquè l'envio del SMS suposaria una despesa per a l'usuari i s'aconseguirien dues coses: que la gent conegués Butinet i de mica en mica s'anés aficionant i unes entrades dels missatges rebuts.

Més treball de control, això si, però potser a la llarga valdria la pena.

Que per idees no quedi.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 11 gen. 2009, 10:11

QjQ ha escrit:Deep, Oi que algú et va dir que es volia ferrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aquest és un debat públic, encetat amb un plantejament molt encertat per l'Angeles i on hi ha vàries propostes que, pel coneixement que en tinc, em semblen complexes, lentes i cares de posar en marxa.
Rebre SMS requereix contractes amb les companyies de telèfon, que es queden pràcticament tot l'import, requereix sistemes infumàtics específics que no es posen en marxa així com així, etc etc. Controlar les IP és impossible. Controlar els PCs a mi em semblaria correcte, però entenc que hi hagi objeccions "morals", i tampoc és fàcil. Segueixo?
Jo apunto una possibilitat simple, ràpida i barata. No és ni la única, ni la millor, ni té perquè agradar. Només poso de manifest que existeixen sol·lucions simples a gran part dels problemes. I els problemes del 10% de gent que vol molestar no s'eviten mai, facis el què facis sempre hi ha maneres de donar-hi la volta.
Per tant, els arguments de dificultat tècnica no em serveixen, i només queden els de decissions a prendre que per descontat són responsabilitat de Butijocs.

Tota empresa pren les seves decissions i posa les seves prioritats. Si es prioritzen les estadístiques que en Carles va explicar em semblarà perfecte. I si no es prioritzen també. Si es prioritzen els predonats que en Carles va anunciar em semblarà perfecte. I si no es prioritzen també. Si es volen esperar 4, 6 o 10 mesos a veure com evoluciona per prioritzar res, em semblarà igualment perfecte. I si es volen prioritzar els fildurcios laterals, doncs endavant.
Com a usuari/client de Butijocs crec que la informació de per on aniran els tiros és útil i bona, simplement apunto la meva opinió al respecte de quines coses, a mi, em semblen importants.

Estic convençut que com a un dels responsables de Butijocs podies haver aportat força més al debat que no pas un simple "porqué no te callas, Deep?" :P :P

QjQ
Barretina
Barretina
Entrades: 529
Membre des de: 22 feb. 2006, 18:40

EntradaAutor: QjQ » 11 gen. 2009, 15:37

Deepbuti escrigue:(Gen 09, 2009 9:41 am)
A mi em sembla que només cal voler fer algo i els guanys serien importantíssims.

Deepbuti escrigué:(Gen 09, 2009 7:08 pm )
Perquè el que jo llegueixo és:

a) a Butijocs S.L. li sembla raonablement bona la situació actual de convidats/xat/abandonaments etc.

b) borrar nicks? I ara! Amb el que "farda" poder dir que el ButiNET té 37,000 nicks.

Deeepbuti escrigué:(Gen 10, 2009 5:12 pm )
Torno a insistir: només cal voler-ho fer

QjQ escrigué:Gen 10, 2009 7:01 pm
Deep, Oi que algú et va dir que es volia ferrrrrrrrrrrrrrrrrr

Deepbuti esgrigué:Gen 11, 2009 10:11 am
Estic convençut que com a un dels responsables de Butijocs podies haver aportat força més al debat que no pas un simple "porqué no te callas, Deep?"


Crec que tenim un pRoblema de traducció del "QjQnes" al "Deepbutines"

1.- Alguns de vosaltres, teniu el "dubtós" privilegi de coneixer-nos personalment i per tant alguns dels temes descrits en aquest foros els hem parlat en persona, amb tot lo que suposa de poder ampliar matissos i opinions.

2.- Tant el Carles com jo mateix, llegim amb molta atenció tots els suggeriments e idees que feu els usuaris en els foros. I diria mes estem d'acord amb molts dels postulats que feu i estem treballant per a trobar la millor solució. En Carles ha donat respostes a alguns dels posts, però es decisió nostre, mentres no tinguem una solució acceptable no entrar en debat públic, amb un tema que pot ser molt sensible.

3.- Animar-vos a continuar escribint i agraïr-vos molt sincerament el esforç e interes que suposa el fer-ho.

I MAI MAI direm a algu "PORQUÉ NO TE CALLAS"


Torna a “Modificacions, Suggeriments”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 53 visitants

cron