carta als administradors i usuaris d'uns usuaris indignats

Qualsevol suggeriment que tinguessiu sobre ButiNET.
josep1945
Barretina
Barretina
Entrades: 872
Membre des de: 06 oct. 2005, 17:54

EntradaAutor: josep1945 » 06 jul. 2009, 19:36

Com ja s’ha dit i repetit, els colors són una etiqueta que, a diferència de la que els hi obligaven a portar als jueus (que no se’n podien escapolir), cadascú se la guanya d’acord a les seves decisions i accions/omissions, per que, quan entrem per primera vegada al Butinet, a tots ens etiqueten amb un “?”.

I sols representa el que també s’ha repetit, es un indicador del percentatge de partides acabades/no acabades. Si algú li vol donar un altre significat, allà ell.

Recordem que el nou ButiNet va veure la llum el 5 de juliol del 2008 i, entre d’altres prestacions, ja incloïa el control d’abandonaments. Va estar dos mesos i escaig en “proves” i, finalment, el 17 de setembre va passar a ser de pagament.

A més, dins de la Normativa d’ús i accés hi constava (i hi segueix) la següent norma:
“L’entrada a la web i/o al joc implica l’acceptació tant de la normativa d’accés al ButiNET com la normativa d’utilització del ButiNET, altrament no estàs autoritzat a accedir.”

Es a dir, a partir del moment en que cadascú de nosaltres entra al ButiNet, sabem (o hauríem de saber, però no podrem mai al•legar que ho ignoràvem), quines són les prestacions que ens proporciona el ButiNet.

Finalment, considerant que, per arribar a assolir els colors groc o vermell, el nombre de partides “No acabades” no es petit (entre 15 i 35% pel color groc i més gran del 35% pel color vermell), a les persones de bona voluntat que tinguin algun d’aquests colors els hi recomanaria:

a) Si tenen problemes de llum o de connexió, que ho diguin als companys al començar la partida, lo normal, si cauen, es que els esperin i puguin tornar a entrar i per tant ja no els hi contarà com abandonament. I, si cauen i triguen en tornar, excusar-se amb els companys de partida.
b) Si es un problema d’utilització de teclat/ratolí, doncs que vagin una mica més en compte. (clar que dels percentatges que estem parlant, ja es una mica més difícil que la causa sigui sempre aquesta)
c) Si el que fan es tancar la partida, per que quan es juga ells ja compten els punts i al acabar la ma ja saben que s’ha acabat, doncs, que es mirin el manual de com acabar bé una partida http://www.butinet.cat/index.php?pagina ... carpartida i esperin a que surti la informació “La partida s’ha acabat”, per sortir.
d) Si ho fan voluntàriament, que també potser per raons diferents (les que siguin ...) senzillament que assumeixen les seves accions, per que, agradi o no, forma part del nou ButiNet i, al entrar-hi, han acceptat el sistema existent.

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 06 jul. 2009, 19:42

rimbo,
sembla que només tens memòria pel què t'interessa. El post a què fas referència es pot trobar en 3 segons i és aquest http://www.butinet.cat/forums/viewtopic.php?t=1823&highlight=br%E8tol. Entre altres coses qualificava així no a qui tanca despistadament com dius tú sinó a consciència una vegada introduides al sistema unes modificacions que jo proposava. I així mateix deixava ben clar, justament en resposta al teu comentari, que no pretenia ser en absolut ofensiu.

Recomano a tothom una lectura del post complert (és molt curtet) perquè entre d'altres coses aprofitaré per dir-te rimbo, que dius mentides i calúmnies.

Sí, tinc opinions radicals, que no té en absolut res a veure amb ser groller ni amb divinitzar-se amb l'ús de les matemàtiques.

I sí, a mi també m'és ben igual la teva opinió, però no penso deixar que ningú m'insulti en públic perquè sí que m'importa l'opinió dels que llegueixen els posts.

Cacharpes
Recontro
Recontro
Entrades: 41
Membre des de: 29 oct. 2005, 17:58

EntradaAutor: Cacharpes » 07 jul. 2009, 00:52

rimbo ha escrit:
Benvolgut Cacharpes, llegeix bé i sense prejudicis,


Si ...jajajaja
escrius sense prejudicis tu? vinga home !!!!

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 07 jul. 2009, 01:01

rimbo ha escrit: Una altra cosa, vosaltres que voleu arribar als significats absoluts de les paraules, busqueu el mot camarilla en algun diccionari i potser us endureu una sorpresa.


CAMARILLA: (segons l'Enciclopèdia Catalana)
f 1 POLÍT Grup de persones que, sense reconeixement oficial i ocultament, influeix sobre les decisions del monarca o de l'autoritat superior de l'estat.
2 p ext Conjunt de persones que, subreptíciament, influeixen en les decisions d'alguna autoritat superior, d'alguna personalitat.


Dons, lamento decepcionarte rimbo, peró no m'he endut cap sorpresa, es "mas de lo mismo"... continuament amb el teu fictici paper de victima, sentes càtedra, menyspreant a tot aquell que no opina com tú.

Qué coi te que veure el donar una opinió en un foro amb actuar subreptíciament??

Subrepció: 2 Pretensió de càrrec, privilegi o dignitat, feta amb frau, al·legant fets i circumstàncies alienes a la veritat.

Si el que volies era pixar fora del test.... posat un 10!!!!

aisenyor


Torna a “Modificacions, Suggeriments”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 38 visitants