Canvis amb els convidats

Qualsevol suggeriment que tinguessiu sobre ButiNET.
Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 02 set. 2009, 15:06

Efectivament, no hi ha CAP mètode eficaç (i legal) d'identificar els usuaris.

Per tant, la solució seria en limitar de forma de que sigui igual si algú intenta fer trampes .... que no li serveixi de res.

O de forma, que costi mes fer trampes que pagar. Per exemple, si cada cop que vols jugar, has de registrar un nick nou, esperar el codi de confirmació, enviar un SMS, resetejar el router per canviar d'IP, canviar la MAC del teu PC, reiniciar el PC ............ si algú te prou moral, que ho faci.

Adéu !

plana
Barretina
Barretina
Entrades: 903
Membre des de: 22 oct. 2002, 23:15

EntradaAutor: plana » 02 set. 2009, 17:20

Ostres!! parlem de persones "normals" que, fins avui, no veuen les avantatges de pagar una quota a canvi de tenir uns serveis :shock:

Si tenim d'intentar evitar que gent experta pugui fer alguna "trampa" per "colarse" dins el sistema, estarem esmerçant esforços en algo que no te solució. la gent "normal" (espero que més del 95%) no crec que faci tants esforços per aconseguir entrar de franc aquí.

A més, estem parlant de uns hipotètics 1000 nicks, fàcils de controlar pels administradors, que a la tercera vegada que entrin seran detectats i tindran d'inventar un altre sistema.

Si limitem a 30' diaris (fins a acabar la partida en curs), els jugadors habituals de no pagament tindran un motiu més per fer-se abonats.

Y els que ja tenen prou amb una partida diària..... no crec que sigui cap problema pel funcionament normal del sistema, aquests mai fan "merder

mariah
Barretina
Barretina
Entrades: 182
Membre des de: 12 set. 2008, 11:00

EntradaAutor: mariah » 02 set. 2009, 18:57

Hola Carles, dono la meva opinió a les preguntes teves veig mol difícil sol-lucio, però, la mes bona per mi es posar nick als convidats, perquè amb l’anonimat es diuen moltes bestieses, i com no, per saber quelcom d’alguns coneguts.

Registrament de nicks, dons com dius si es possible posar difícil la inscripció per mòbil enviant un missatge i que puguin gaudir d’unes hores per conèixer tots els serveis.

Si saber si es convidat o no.

I no ajuntar les dues sales, ara hi ha bon rotllo, i es com una petita família ens coneixem ja la majoria.

Jordi
Site Admin
Entrades: 142
Membre des de: 15 set. 2002, 23:47

EntradaAutor: Jordi » 02 set. 2009, 19:22

anant per parts

Jo crec que a la llarga hi ha d'haver una sala principal del butinet on tant els usuaris de pagament com els de no pagament estiguin de manera normal , sigui doncs la seva sala d'entrada sens perjudici que els usuaris de pagament puguin accedir a altres sales restringides per al usuaris de no pagament , entenc que ara per ara potser no es oportu de fer aquest pas i per tant temporalment es poden implemetar els canvis en els usuaris de no pagament amb l'actual estructura de sala general i sala butinet.

Crec que vista l'experiencia caldria canviar el tema de no pagament vinculat a usuari pseudo-anonim i es una bona via el retornar-los el nom i retringir els seus drets.

Crec que la via adequada es un temps de joc limitat ja sigui diari o semanal.

Crec que els usuaris nous haurien de disposar de un temps ( 1 setmana?) de drets ilimitats i despres o es fan de pagament o entrar al sistema del temps limitat de joc i absencia d'altres drets ( campionats , creacio de partides etc)

Crec que cal un sistema de control dels multicomptes

Crec que cal conservar els punts per a identificar els % de partides no acabades , i que cal distinguir els usuaris de pagament dels que no ho son , per exemple uns cercle verd, groc vermell i els altres triangle o cuadrat o estrella dels diferents colors.

Tot i que no es estrictament competencia d'aquest tema crec que al crear partida hauries de poder limitar l'entrada segons el % de partides no acabades ( es a dir poder crear partida publica pero nomes per a punts verds , o per a punts verds i grocs)

I finalment crec que m'enrollo massa , gracies per aguantar fins al final

sangdelprim
Contro
Contro
Entrades: 26
Membre des de: 19 set. 2002, 00:30

canvis amb els convidats

EntradaAutor: sangdelprim » 02 set. 2009, 22:52

a veure per ón comenso......1er. punt. el sapiguer que si tal nick a pagat o no, per a mi no es gens important, personalment lo que me interesaria es poder guanyarme un compi per jugar tranquilament i que tingues bon rotllo, evidenment, 2ón. punt. jo optaria per a bareixar las dos "clases" de jugadors, aixó comportaria en gran manera de retrosedir quan i avia tants follons amb els que sols buscaban enredar la troque, pero be ara el butijoc te un lloc ón es poden denunsiar, i en definitiva, tenim més control.3er. punt. als que si els i doni el nick se els deixa jugar una partida al día, una sola (no limitar el temps dons una partide ja sabeu que pot ser interminable) i a més, per exemple, que o puguin fer durant quinze días (lo que creieu) aixó donará peu al que tingui ganas de apuntarse que beixi quin ambiant ja. 4art. punt. el tema sms amb semble perfecte, pero be, sí que es posible que i aixi gent que agafin altres mòbils i o demanin desde allí, pero al cap i a la fi un sms coste diners i si o te que fer cada quinze días al final li sortirá mes a compte apuntarse. resumin, tant fa que sapiguem si en pagat o no, jugar tots a una mateixa "sala" i inscriures a través de sms. Que pot pasar en el futur? que butijoc es veixi amb la penosa obligasió de desfer lo que fasi, pero, no pasa rés, dons al cap i a la fi lo que busque butijocs es aconsegui una bona xarxa de abonats, amb un factor comú, que busque pasar bones estones, tindre bones xerrades i aconseguir molt pero que molt bones amistats. uuufff...com me e enrrollat...perdoneume. joan

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

Re: canvis amb els convidats

EntradaAutor: Carles » 02 set. 2009, 22:56

sangdelprim ha escrit:Que pot pasar en el futur? que butijoc es veixi amb la penosa obligasió de desfer lo que fasi, pero, no pasa rés, dons al cap i a la fi lo que busque butijocs es aconsegui una bona xarxa de abonats, amb un factor comú, que busque pasar bones estones, tindre bones xerrades i aconseguir molt pero que molt bones amistats. uuufff...com me e enrrollat...perdoneume. joan


Està clar que cap canvi es "per sempre", si es prova alguna cosa, i es veu que no va bé, es pot canviar, provar un altre, etc etc :-)


Aprofito per donar les gracies a TOTS els que heu anat opinant.

Adéu !

sangdelprim
Contro
Contro
Entrades: 26
Membre des de: 19 set. 2002, 00:30

EntradaAutor: sangdelprim » 02 set. 2009, 23:05

ancara no conec a cap empresa que mantingui en peu un sistema que sap que no li funsiona.....pero clar sempre pot ser que surti una primera, ja molte gent futurista... :lol: bon rotllo i manilles

josep1945
Barretina
Barretina
Entrades: 872
Membre des de: 06 oct. 2005, 17:54

EntradaAutor: josep1945 » 03 set. 2009, 13:52

Bones:

Per aquells que no volen abonar-se per un període superior al mensual, faria el següent:
Que el registre i manteniment de nicks tingués un cost mínim de 6 euros.
A què donaria dret ? :
A poder utilitzar el nick propi durant un període de 2 anys (passat aquest temps, entren com convidatxxx).
A poder entrar en el Butinet complert durant el primer mes després del registre, un cop passat el mes, sols poden entrar en les sales General i Ajuda (com fins ara).


Espaiar en el temps la creació de partides en la sala General.


Que els convidats entrin directament a la sala Butinet, però no hi puguin xerrar.
Per jugar, amb partides creades automàticament, han d’anar a la sala General.
Per xerrar en el xat, també han d’anar a la sala General.
Afegir una opció per seleccionar si s’admeten els privats amb convidats o no.

peach
Barretina
Barretina
Entrades: 381
Membre des de: 27 juny 2004, 21:12

EntradaAutor: peach » 03 set. 2009, 15:01

Jo la primera cosa q penso és q als convidats com indica el seu nom se'ls hauria de tractar amablement... "has entrat al meu club , això és el q hi ha i si vol abonar-te tens un temps de prova" i si no s'abonan i al club l'interesa q hi hagui convidats per fer quorum se'ls hauria de tractar amb tot respecte; el mateix q haurian de tenir ells i em sembla q al butinet (pot ser per raon històriques) l'unica forma de q es comporten si van per lliure es q siguin muts. D'aquesta manera tan fa a quina sala siguin. Jugaran i no molestaran. Si abandonan tres vegades perden el nick.

Si hi ha sala general, i el servidor crea partides no més de tant en tant , entre el tant i el tant si els convidats poden parlar es convertirà en un guirigay demanant partides i buscant entre els abonats q siguin a la sala un creador.

Crec q seriá bó pensar una mica en com incentivar l'abonament al club; entre els antics q entran, entre els q ja no entran, entre els nous, entre els q encara no coneixen l'existencia del butinet...

Pot ser als usuaris q estem donant idees ens hi falti informació, com per exemple per q serveix tindre una base de dats d'usuaris registrats a lo llarg del temps q en el pitjor dels cas ara es fan servir quan els bannean o et kikegean. Es tan dificil començar des de zero? No es pot enviar un mail (un altre, més, molts mails) a tots els registrats explicant-lis el nou butinet, i q si no activan el seu nick lo perdràn? (Registre q per cert ja no es veu enlloc)

Si ja s'asumeix q ara fa falta una massa critica i q part d'ella juga cada dia com convidat, i q no tenen la més minima intenció de pagar cap quota, pot ser seria bó provar q els convidats recuperessin el seu nick a una unica sala, q entressin per quize dies o un mes amb tots els drets i després amb l'unic dret de jugar a partides creades o si els convidan i MUTS, e incentivar des de ahi l'abonament quan veguin el bon rotllo, els campionats online i les noves i futures opcions. Passat un temps es podria renovar la massa critica de convidats, esborrar els nicks d'uns i donar-li pas a altres.

PS: No, si per donar idees q no quedi...[/

malik
Contro
Contro
Entrades: 27
Membre des de: 11 oct. 2002, 16:52

EntradaAutor: malik » 06 set. 2009, 18:23

Oleeeeeeeeeeee ya era hora k os planteaseis lo de los nikcs de los convidats, asi almenos estaremos en igualdad de condiciones en saber a kien convidamos a una parti.Creo k la sala general y la de butinet deberia unificarse, y los convidats k entren con su nik y en otro color para distinguirlos, con tiempo limitado diario y solo con acceso a la sala general/butinet, eso es lo k me parece ami lo mas justo, lo de crear partidas automaticamente me parece una tonteria ya k al estar unificados cada uno incluso los convidats pueden crear sus partidas osea k lo suprimiria, pero eso si, siempre con tiempo limitado, weno he dicho juassssssssssssssssssssssssssss

DeepButi
Barretina
Barretina
Entrades: 1385
Membre des de: 12 nov. 2002, 11:30

EntradaAutor: DeepButi » 07 set. 2009, 13:57

El problema bàsic ...
Desde l'òptica dels abonats: hi ha poca gent per fer partides.
Desde l'òptica de Butijocs: hi ha pocs abonats per poder mantenir el ButiNET.

La majoria de idees que hem apuntat requereixen, canvis, programació, control, etc etc. Jo proposo dues coses petites, molt fàcils de fer i que potser ajudarien una mica.

1. Reduïr el nombre de campionats.
Sí, ja sé que deu sonar a heretgia, però els campionats monopolitzen a ple de gent durant una bona estona, de manera que qui vol fer partides però no vol estar-se dues hores compromès, ho té molt negre perquè no hi ha gent disponible.

2. Reduïr el nombre de partides gratis.
A la sala general sempre hi ha partides creades automàticament.
Perquè abonar-se si sempre es pot jugar? Perquè no plegar si total n'hi ha una altra de disponible? etc
Que quan comença una partida no se'n creï una altra fins al cap de 5 minuts (o 4 o 3, és igual), de manera que siguin un bé escàs i apreciat.

_______________

I no, jo NO vull saber els noms dels que no volen pagar. No vull saber que el jugador XXXX és bon nano, no plega i per tant és "convidable". És donar-li un status que no crec que es mereixi. Si el vol, que s'aboni.

Apa, tingueu manilles.

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 07 set. 2009, 13:57

Weno, doncs ja està fet :-p

Gràcies a tots pels comentaris !

Al final s'ha decidit:
- Tornar els nicks als convidats,.
- Limitar el temps de joc a 1 hora al dia (podent acabar la partida en joc).
- De moment es mantindran les dues sales: ButiNET i General.
- A partir de l'1 de novembre, no es podrà entrar més com a convidat.

A més s’incorporarà la figura de l’usuari en proves. Qualsevol usuari convidat podrà provar el ButiNET sense cap limitació durant una setmana, només enviant un SMS. Això si, només es permetrà un SMS per persona, i un SMS per mòbil.

Al llarg d'aquesta setmana aniré actualitzant la web, i els canvis estan previstos pel dia 11 de setembre.

Cal dir, que aquests canvis NO son permanents, o sigui, segons com vagi, se'n faran mes.

Adéu !

Angeles
Barretina
Barretina
Entrades: 934
Membre des de: 09 des. 2002, 11:36

EntradaAutor: Angeles » 07 set. 2009, 15:11

Carles ha escrit: - A partir de l'1 de novembre, no es podrà entrar més com a convidat.

Aquest punt vol dir que a partir del dia 1 de novembre qui no estigui abonat a Butinet no podrà entrar a jugar a cap sala o bé que no entraran amb la paraula/nick convidatxxx ?

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 07 set. 2009, 15:17

A vore, està molt mal explicat :-p

De fet vol dir .... que a partir del 1 de novembre, segons com funcioni el tema, o es limitaran mes els convidats, o no podran entrat mes (ni a jugar ni a la sala).

O sigui, no hi ha cap decisió presa, depen d'ells mateixos i del bon/mal us que facin.

Adéu !

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 07 set. 2009, 15:20

Com que estava mal explicat, he canviat la frase per:

- A partir de l'1 de novembre, es limitarà més l'accés dels convidats.

Adéu !


Torna a “Modificacions, Suggeriments”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 30 visitants