CAMPIONATS AL BUTINET

Missatges de campionats ja pasats.
albertport
Contro
Contro
Entrades: 5
Membre des de: 29 oct. 2005, 18:01

CAMPIONATS AL BUTINET

EntradaAutor: albertport » 26 gen. 2006, 21:00

L'altre dia, en un dels campionats que fem el dimecres, em va tocar fer una partida una mica "rareta", que s'en diu. Els contrincants, entre carta i carta, i també una vegada servides, s'enviaven missatges per el MSN. Curiosament alguna de les judades que es feien no tenien massa sentit.

Evidenment aquesta pràctica ens va (també al meu company), molestar.

Si hi ha gent que quan juga unes partides "sense premi en metàlic", i per tant, tan sols hi ha la satisfacció moral de quedar situat en un lloc millor o pitjor, es capaç de PICARSE les cartes, no vull ni arrivar a pensar, en un campionat que hi han premis el que deuen fer.

Voldria fer una reflexió per aquestes persones, i per si altres ho han fet.

Per als que ens agrada el JOC DE LA BOTIFARRA, no hi ha res mes bonic que durant el transcurs de la partida poder esberinar el que té el company i els contrincants. Sense aquest " morbo", la botifarra no té cap sentit.

Per tant, he arribat a la conclusió, que les persones que es diuen JUGADORS DE BOTIFARRA, i " fan trampes", no es mereixen aquest calificatiu, i com que. a mi personalment, que fa bastants anys que hi jugo, i que el considero el JOC més bonic que hi ha, m'emprenya molt, vull deixar constancia en aquest Foro, que si un altre vegada ho veig fer, en lloc de escriure al Foro, ho faré al XAT amb el nom del que ho ha fet, i així tothom ho sabrà, i per tant quan els hi toqui jugar, al menys estaran assabentats del que fan els contrincants.

No cal dir, que seria la persona mes feliç d'aquest mon, si no ho hagués de fer.

Una abraçada a tots.

Albert ( albertport)

Quiquet
Barretina
Barretina
Entrades: 165
Membre des de: 18 set. 2002, 15:55

EntradaAutor: Quiquet » 27 gen. 2006, 00:07

Benvolgut Albertport:
No voldria pas començar sense dir que en el tema de trampes i amb la qualificació dels que en fan, estic total i absolutament d’acord amb tu. Res mes miserable a la Botifarra que fer trampes i d’altra banda res mes absurd.
Un cop dit això i deixant clara la meva posició, rectifico i si dic que hi ha una cosa pitjor, ser acusat de fer-ne sense haver-ne fet mai...........................
D’una banda, com carai saps que estaven escrivint al msn i no al xat general o fent un treball diguem de ...........................ciencies................... o si escribint al msn però parlant amb la seva o seu novia/novio, amic/amiga. Tots sabem el que significa la llumeta verda o be el que el nick es posi en cursiva, d’aquí a dir que estaven parlant entre ells i va un tros.
Em preocupa, i ja ho he dit alguna altre vegada en aquest foros, el esperit “justicier” que comença a introduir-se en alguns dels companys de Butinet oi tant mes si es parla de campionat. Sembla que l’agressivitat que acompanya l’esperit lluitador i/o guanyador que aporten els campionats ens fa a tots mes beligerants.
El pasat divendres, a dins dels “campionats de divendres”, per posar-te un exemple es va donar una situació ben curiosa. El meu company m’ho pasa jo em trobo amb tres de cada pal i d’un d’ells tinc la manilla ( espasses ) però no tinc cap mes punt. En contra de la famosa regla ( Copes lanena ) se’m acut fer oros, diguem “raro”......:-). Entre d’altres raons per que era el mes dolent de tots els 4 pals i per que coi, la intuïció tb juga i que carai per que em va donar la gana. Per aquelles coses que a vegades passen el dat ens va anar força be, el meu company tenia força bon joc, no el suficient per a fer directa i per una vegada el no arrastrar, va afavorir el nostre joc.................. En fi no recordo els detalls, però varem guanyar forca punts com et dic. Els rivals van acabar perdent i van demanar explicacions d’aquesta jugada. Jo els hi vaig donar els mateixos que t’explico amb tu però o no vaig saber-me explicar be o ells no van voler entendre i amb un cop de geni propi d’un nick ben conegut, va insinuar que havíem fet trampes. Seré mes precís un dels de la parella contraria ho va fer, el seu company no va dir pas res..............
Com que la insinuació no em va agradar ni poc ni mica ni gens i a mes no em va deixar explicar en privat a dins de la partida vaig sortir fet un fúria al xat general per demanar-li explicacions de la seva insinuació. Tu creus que es va disculpar, que va acceptar la seva derrota? No pas..............................
Saps com ha acabat tot això, que dues persones del Butinet, el nick del equip contrari i jo, que havien fet força bones partides, potser no em massa freqüència.........,però si habitualment, mai mes tornaran a jugar. I tot per un dat , diguem-ne diferent.....................
En resum, ningú obliga a ningú a jugar amb qui no vol, fem els campionats per que hi ha un sant varó i unes santes, diguem-ne , femelles :lol: que els organitzen, si ho fan, si es compliquen la vida a treballar per els altres, agraïm-les-hi amb el màxim de bon rotllo. Juguem per guanyar, sinó no tindria gràcia, però la gràcia de guanyar es valora perdent i molt per damunt del guanyar o perdre hi ha el passar una bona estona, sabent que jugues amb gent neta, que ho fan tant be com saben, que et felicitaran si perden i seran prudents en la victòria. Només un sol error, tant sols un que us porti a acusar falsament amb algú................pregunteu-vos si haurà valgut la pena. O si hagués valgut molt mes acabar la partida, saludar educadament i no jugar-hi mai mes.
En fi, no ser si hauré sabut explicar-me i tampoc ser si a mi m’han fet mai trampes, es mes et diré que no ho vull ni saber, prefereixo sincerament no saber-ho.
Potser es per això que mai aniré a un campionat on de premi hi hagin diners..................

sangdelprim
Contro
Contro
Entrades: 26
Membre des de: 19 set. 2002, 00:30

EntradaAutor: sangdelprim » 27 gen. 2006, 10:37

Hola Quiquet
"D’una banda, com carai saps que estaven escrivint al msn i no al xat general o fent un treball diguem de ...........................ciencies................... o si escribint al msn però parlant amb la seva o seu novia/novio, amic/amiga. Tots sabem el que significa la llumeta verda o be el que el nick es posi en cursiva, d’aquí a dir que estaven parlant entre ells i va un tros. "
Evidenment que no es pot tindre la COMPLETA seguritat de que estan fen trampes els contraris, pero si es porte un temps jugan a la buti apréns a "ficsarte" amb las jugades i aleshores veus que ja jugades que no són massa lógicas, i la mebe modesta deducció, diria bastant encertada, es que algo "raro" pasa.
parlo tambe per experiensia quan vai jugar contra una parelle que una vegada els xinos avian donat cartes, es posaban cursives las lletres dels nicks, sols una estona, feien o pasaban el trunfo i ensertaban al compi el pal. se i tornaban a posar al cap de una estona, i sortian a un pal i l'altre manille, o be fallo, i aixi sucsesivament. no els i vai dir que fesin trampes, pero sí que fesin el favor de no parlar per el msn q sino amb veurie obligat a marxar, repetin-ho tres vegadas i al final......vai marxa. (cosa que no fai mai) ah! quan vai entrar a la partide ja estaban "aparellats".
estic totalment d'acord que el que jugue i fassi trampes tan sigui aqui com amb "directe" el considero un malalt ja que per desgrasia per a ell, a la llarga, tothom sab que en fa i el descalifique si mai guanya algo, dons ell mateix es treu tot el merit per el seu comportament.
una abrassada....... i visca la buti del bon rotllo i la gent maca
joan


coi quiquet......quan sigui gran vui escriure tan be com tu.......

CarlesG
Barretina
Barretina
Entrades: 164
Membre des de: 19 set. 2002, 14:03

TRAMPES

EntradaAutor: CarlesG » 27 gen. 2006, 12:20

La prova del nou és la reiteració.

Ahir en una partida, marcador igualat, trumfos delegats dels contraris, tinc fallo directe de trumfo, tres manilles i un as.

El meu company contra (tenia molt bon trumfo, amb manilla, i un fallo).

Es dóna la circumstància que al moment de contrar em van distreure i vaig tardar una mica, per això vaig clicar maquinalment "no contrar" per anar depressa, sense mirar les cartes. (Potser tampoc no hagués contrat: sóc més aviat reaci a contrar sense cap trumfo, i si tinc un fallo directe, també és probable que els altres també en tinguin). No sé si el meu company també va trigar (dóno per suposat que sí, perquè el seu joc tampoc era molt clar: també he sentit a dir a gent experta que només amb trumfos no es pot contrar).

La forma d'estar repartit el joc i la demora en contrar, podia haver fet sospitar als contraris que per algun mitjà ens havíem dit el joc amb el meu company. Confio que no fos així (en altre cas, suposo que el meu jurament tampoc no serviria de res), perquè va ser una jugada puntual.

Ara bé, fa uns dies, una parella que jugava una partida pública a la qual em van convidar, no solament es posaven en cursives de forma continuada i precisament en els moments decisius (en el moment immediatament posterior a haver-se repartit el joc, o abans de tirar una carta, o a vegades de forma sospitosament alternativa), sinó que en un munt d'ocasions el que sortia "endevinava" la manilla que tenia el seu company.

Per tant, pot haver-hi casualiltats, però tantes no, i si això hi afegim les cursives... no crec que hi hagués cap dubte. Els hi vaig dir obertament i ni tan sols em van replicar.

Però evidentment s'ha evitar començar una "caça de bruixes", que podria lesionar injustament a persones innocents. Per tant, la solució és molt fàcil: no tornar-hi a jugar i no capficar-s'hi.

Tot i que no hi participo, crec haver llegit que en els campionats està totalment prohibit fer qualsevol altra cosa, per tant posar-se en cursives (encara que sigui per tal de fer un treball de ciències mentre es juga) ha de ser motiu suficient per a la desqualificació.

Cordialment

CarlesG

Muntana
Barretina
Barretina
Entrades: 161
Membre des de: 07 jul. 2003, 10:15

campionats ?

EntradaAutor: Muntana » 27 gen. 2006, 22:37

Company Albertport :

tan sols et diré, benvingut al club :-]]

Muntana

abril74
Barretina
Barretina
Entrades: 322
Membre des de: 09 oct. 2004, 20:08

EntradaAutor: abril74 » 28 gen. 2006, 16:22

...
abril74 l’ha editat per darrera vegada el dia: 27 ago. 2008, 01:03, en total s’ha editat 1 vegada.

albertport
Contro
Contro
Entrades: 5
Membre des de: 29 oct. 2005, 18:01

campionats butinet

EntradaAutor: albertport » 29 gen. 2006, 13:08

abril74.

Al posar l'escrit al foro, jo no em queixo d'haber perdut ó guanyat. Només dic que els contrincants, quan nosaltres ó ells donavem les cartes, a un li sortia el nick amb cursiva i després a l'altre.

I quan estavem jugant, jugaven amb lentitut i també canviaba el nom a cursirva d'un i després de l'altre, i que algunes jugades no eren del tot, digemtne "catoliques".

Aixó, només em permet dues interpretacions, ó bé s'estaven escribint cartes d'amor, ja que quan un acababa l'altre escribía, ó bé es deien les cartes que ells tenien.

Jo admeto que en algún moment de la partida, si algú té el MSN obert, contesti algún missatge , pero, digueume vosaltres, si veieu aixó, i de la manera que vos ho explico, si no es per interpretar que els PIQUEN LES CARTES.

Jo he anat a molt campionats, i et diré que m'hauré equivocat molt poc, dels que he cregut que es picaven les cartes. Un que hagi jugat molt a la botifarra, no ho té dificil de comprobar. No amb una sola vegada, naturalment, perqué a vegades hi han coincidencies.

En fí, la veritat es que jo no voldría res mes, que equivocarme, i que ningú fes aquestes coses, ja que no fan cap bé al joc que considero més bonic del mon.

divina
Contro
Contro
Entrades: 27
Membre des de: 21 jul. 2003, 09:24

Patetic

EntradaAutor: divina » 29 gen. 2006, 16:09

He releido por encima parte de lo que antecede y no se que coj... importa que estes hablando por el msn con tu compañero de cartas en un campeonato de butifarra on line, que con la novia, que con tu jefe, o con la nueva de turno que estas conquistando, ............... a quien corresponda lo único que demuestra es ser un maleducado y tener muy poco respeto por los compañeros de juego, y resto de jugadores, a quién ésa actitud evidentemente ocasiona retrasos .. etc .. y no me meto en el hacer "trampas" que eso ya es una actitud personal de cada persona en ..... (no voy a hacer ningún discurso).

Divina

PD. Si en un campeonato me encuentro en una situación como la que he leido que a dicho Albertport i Adonis, yo con la aveniencia de mi compañero abandono la partida, denuncio la falta de respeto a los organizadores, y si me quieren en otro campeonato que me busquen, no pierdo el tiempo con personas maleducadas, cuando hay verdaderos encantos de personas por aqui ....

abril74
Barretina
Barretina
Entrades: 322
Membre des de: 09 oct. 2004, 20:08

Re: campionats butinet

EntradaAutor: abril74 » 29 gen. 2006, 18:18

...
abril74 l’ha editat per darrera vegada el dia: 27 ago. 2008, 01:03, en total s’ha editat 1 vegada.

albertport
Contro
Contro
Entrades: 5
Membre des de: 29 oct. 2005, 18:01

campionats butinet

EntradaAutor: albertport » 31 gen. 2006, 17:59

a abril74:

Si ja he fet alguna partida lliure abril, i em falta una mica per acostumar-m'hi.

Ja m'ho suposo abril que tenies clar que jo no em queixaba de perdre o guanyar la partida, ja que la veritat, jo disfruto fent una bona partida, tant si perdo com si guanyo.

Jo ho vaig tornar a explicar perqué els que ho llegiu em digueu si aquesta situació, no dona a entendre el que jo vaig dir. Només aixó.

Una abraçada.

AH! I TAMBÉ UNA ABRAÇADA A DIVINA

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 31 gen. 2006, 21:31

Només dir que m'he pres al llivertat d'editar el nom del missatje per: "CAMPIONATS AL BUTINET". Ja que son campionats que es fan al butinet, no campionats del butinet.

Adeu!

catim
Barretina
Barretina
Entrades: 159
Membre des de: 23 set. 2002, 18:57

EntradaAutor: catim » 31 gen. 2006, 22:24

Ospa Carles! amb tot ets tan "meticulós" els “habituals” del Butinet ja ho sabem! :shock:

Carles
Carles
Carles
Entrades: 2252
Membre des de: 15 set. 2002, 23:42

EntradaAutor: Carles » 31 gen. 2006, 22:33

Que sabeu .... que soc tant meticulós ?? :-p

Adeu !


Torna a “Temes de campionats”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 33 visitants

cron