Guia Ràpida

Per a jugar a la botifarra per Internet només necessites:

  • Un ordinador amb un sistema operatiu MS windows (Ex: windows 95, windows 98, millenium, windows 2000, windows XP,....) ''També es pot jugar des de Linux i Mac a través d'un emulador.''
  • Una connexió a Internet (Ex: adsl, rdsi, cable, rtb,...)
  • Ganes de passar-s'ho bé :-D.


Passos que cal seguir:1.- Registrar el nick que faràs servir per a jugar.
Per jugar al ButiNET és imprescindible tenir el nick que faràs servir registrat.
Per a registrar el teu nick has d'escollir l'opció "Nou Usuari" de les opcions del menú. Després hauràs d'omplir un formulari amb les teves dades i enviar-lo.
Tot seguit rebràs un email a l'adreça que ens has indicat al formulari amb unes instruccions a seguir. És molt important que segueixis les instruccions de l'email ja que si no actives el teu usuari no podràs fer-lo servir per a jugar al ButiNET.

2.- Baixar-te el ButiNET
Descarregar-se l'última versió del programa. Només cal que pitgis al botó de Descarregar de la pàgina principal i guardis el fitxer al teu ordinador.

3.- Instal·lar el programa a l´ordinador
Executa el programa que t'has baixat de la web del ButiNET i segueix les instruccions per tal d'instal·lar-lo al teu ordinador. És un procés molt senzill.
Un cop instal·lat l'hauràs de configurar amb el mateix nick que hagis fet servir per al registre. Si no t'has volgut registrar sols podràs jugar contra la màquina.

4.- Connectar-te al servidor del ButiNET i a jugar!
Per a connectar-te al servidor del ButiNET només cal que pitgis el botó que diu Connectar a xat ButiNET.

Al llistat d'usuaris veuràs els nicks de tota la gent que està connectada. Els nicks que estan entre [ ] vol dir que és gent que en aquells moments està fent una partida. De vegades entre ( ) podràs trobar l'estat d'aquella persona.

Si tens qualsevol problema o dubte et pots dirigir al canal Ajuda o als nicks que comencen per @ o +, que de ben segur t'intentaran ajudar en el que puguin. Aquestes persones són els administradors del ButiNET.

Última actualització Wednesday 18th of May 2022 08:52:44 PM - Pàgina generada en 0.0033 segons.