Llistat de Notícies

2010-07-06 13:23:44 Carles

Petits canvis

En les últimes setmanes he estat fent canvis al servidor per intentar millorar l'estabilitat (i per tant reduir les penjades) del Servidor. Com que eren coses petites no ho he anunciat, però avui m'he decidit a fer una noticia recopilant una mica del que s'ha fet:
  • Millorar la pàgina de les estadístiques personals: mes ràpida i necessita menys recursos del servidor i que a vegades feia col·lapsar el servidor.
  • Solucionat un problema amb el ButiNET Web que feia que a vegades es pengés el servidor. Un cop solucionat això, en breu es tornarà a ficar en funcionament de nou.
  • Arreglats varis problemes amb el servidor que feien que a vegades es pengés.
  • Afegit un control per que si es penja el servidor del ButiNET s'obri sol automàticament.
En resum, amb totes aquestes petites coses s'ha millorat molt l'estabilitat de servidor i es penja molt menys (per no dir que no es penja).

Aprofito per comentar una petita modificació del rànquing: les partides de rànquing que no hagin sortit les cartes (penjada només començar) NO compten i per tant no hi haurà penalització.

I pel que fa als convidats: quan un usuari convidat se'l fa fora per insultar/comportament indegut automàticament perd el temps de joc que li quedava.

T'has d'identificar si vols afegir comentaris.

2010-07-06 20:16:30 Carles

Comentaris

S'ha afegit que es puguin comentar les noticies !
2010-07-06 22:10:16 Bet

que guai !!

Última actualització Tuesday 19th of December 2023 09:46:35 AM - Pàgina generada en 0.0136 segons.